Agenda Nord-Norge 2024

5. og 6. november

Clarion Hotel The Edge, Tromsø

Et attraktivt Nord-Norge skapes av folket som bor, jobber og lever i nord. Skal vi lykkes i årene som kommer må vi bli enda flinkere til å se sammenhengen mellom bo- og arbeidsmarkedene.

Samtidig må vi diskutere rammebetingelsene som påvirker næringslivet, som infrastruktur, kronekurs, kunstig intelligens, utdanning, sikkerhetspolitikk og grønn omstilling.

Agenda Nord-Norge 2024 tar opp tråden fra 2023, men tydeliggjør behovet for et taktskifte innen næringsutvikling og produktivitet.

Det er 70 valg rundt om i verden i år, og samtidig som Agenda Nord-Norge pågår avgjøres det hvem som blir president i USA de neste fire årene. Det kommer til å påvirke også oss i nord.

«Attraktive Nord-Norge» er tema for Agenda Nord-Norge, som i år arrangeres for 10. gang. Også i år er Carina Olset Hovda konferansier.

Vi åpner snart for påmelding. Ønsker du å bli varslet når påmelding er åpnet? Send en e-post til kbnn@snn.no. Ved å sende e-post, samtykker du til at Kunnskapsbanken, SpareBank 1 Nord-Norge kan sende deg e-poster om Agenda Nord-Norge 2024. E-postadressen din vil bli lagret til 31. desember 2024.

Se foredragene fra Agenda Nord-Norge 2023 her!

Følg oss på Facebook

Få med deg oppdateringer og siste nytt på våre Facebook-sider.

Arrangører